Lapataiga mo tamaiti o loʻo fai le ufimata o le PM2.5

PM2.5 masks mo tamaiti o le a iai foʻi ni aʻafiaga mautinoa. O oloa lelei e mafai ona taofia le tele o le faʻaleagaina o le ea. O a latou aʻafiaga aoga o le a aʻafia i le tele o isi mea taua, e pei o le ituaiga o ea faʻapolofesa, e pei o le tele o matapulepule e talafeagai, e pei o le auala e ofuina ai anti-haze masks.

Muamua lava, e manaʻomia le tatou vaʻavaʻai i oloa a tamaiti. Mo mafuaaga saogalemu, 0-2-tausaga le matua pepe e le fautuaina. Mo pepe matutua 0-2, tusa lava pe latou ofuina oloa a tamaiti, o loʻo i ai pea le aʻafiaga o le mole, ia taumafai e aua le faʻaogaina. E taua le sui o le mask ua faʻaleagaina nai lo le faʻamamaina; a fai o le PM2.5 mask e toe faʻaaoga, e tatau ona teuina i totonu o se taga pepa mama mo le isi faʻaaogaina. A uma ona ofuina pe aveʻese le PM2.5 mask, fufulu lima maeʻa ia mautinoa le tumama. A maeʻa ona faʻaaoga, faʻamolemole teu i luma o lafo i totonu o lapisi kalone. PM2.5 masks o oloa tumama a le tagata lava ia ma e le mafai ona faʻasoa. Afai e te manatu o masks e le faʻalelei e pei o le taimi muamua, e tatau ona e suia i latou ma isi.

Respirator PM2.5

Lona lua, o maseti PM2.5 e faʻaogaina e tagata matutua e le talafeagai mo tamaiti. O masks o tamaiti e le faigofie ona faʻatau, ua avea ma maliega autasi a Baoma. Tele o matua e tatau ona faʻatagaina a latou fanau e ofuina pe le fai ni matua matua aua latou te le mauaina se talafeagai. Tamaiti faia laʻei puipuia puipuia, ae o le lauiloa tamaiti PM2.5 ufimata e leaga aʻafiaga. O se tasi o mea sili le lelei o le manava, e masani ai ona lagona ai e fanau le faigata ona manava. I se faʻaopopoga, tamaiti masalosalo teteʻe pupuni ono fetaiaʻi ma isi faʻafitauli pe a latou ua faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tosoina e tamaiti masaki o le PM2.5 ona o le le lava o le manava poʻo isi faʻalavelave, pe le mafai foi ona latou tausisi e fai ni matapulepule puipuia ona o le latou taumafaiga muamua. O le aoga o le puipuiga faʻalagolago i le agavaʻa o tagata faʻaoga e tausisi i le ofuina i latou i le siʻosiʻomaga ua aliali mai i mea filogia. I tulaga o tulaga le lelei o le ea, e tatau i tamaiti ona faʻaititia a latou gaioiga i fafo, nonofo i totonu o le fale i le tele e mafai ai, ma mafaufau e ave le ea
Talu ai: E saʻo le ofuina o lau masimasi?


Taimi Post: Mar-24-2021